SIXS' historie begyndte i 2009 i Italien, nærmere bestemt i Bagnara di Romagna (provinsen Ravenna). En overvældende kærlighed til sport og en dybdegående viden om tekstilteknologier blev kombineret for at give liv til virksomheden. Resultatet er en patenteret, ekstremt innovativ stof, der sælges på verdensmarkedet for sportstøj, men som kun produceres i Italien. Et stof, der interagerer optimalt med menneskekroppen. Det er ikke en barriere, men snarere en "anden hud", der kan sikre korrekt isolering og håndtering af svedtransport.

"Innovative løsninger til sport" er, hvad akronymet og navnet SIXS står for, så det er let at gætte, hvor meget innovation og forskning der ligger bag udviklingen af dette produkt.

Det hele startede med seks enkle produkter og ingen dyre reklamekampagner, men snarere kun sikkerheden om kvaliteten og effektiviteten af dette italienskproducerede mesterværk. På bare to år blev SIXS et mærke distribueret til over 1.000 forhandlere over hele Italien ved simpelthen at tilbyde feltprøver til atleter og forhandlere.

Væksten skete uafbrudt, og antallet af artikler i kataloget steg til over 100. Det tilbydes ikke længere kun teknisk undertøj. Der findes også sportstøj (Activewear) linjer, stødabsorberende beskyttelse (Pro Tech), samt en børnelinje og et komplet udvalg af tilbehør. Alt dette er baseret på brugen af det patenterede stof, der gør SIXS-artiklerne uovertrufne i forhold til kvalitet og effektivitet.

1 produkter